Poslední komentáře

Hodnocení klinik

Sanatorium RepromedaSanatorium Repromeda100%
Sanatorium RepromedaSanatorium Repromeda100%
UNICA, spol. s r.o.UNICA, spol. s r.o.100%
Arleta IVFArleta IVF100%
StellartStellart100%

Partneři

Neovize.cz | Profil
Duovize.cz | Profil
Detskeoci.cz | Profil
Skin Care Liberec
Perfectclinic.cz | Profil
Uem.cz | Profil

Centrum asistované reprodukce poskytuje diskrétní a bezpečné darování spermií k umělému oplodnění.
Mladý ječmen špičkové kvality za bezkonkurenční cenu
IVF KV

Facebook

< návrat zpět

ON-LINE PORADNA


Téma: Oligoasthenozoospermie rss

Zaslal/a 2.09.2015

Dobrý den,jsem matka roční holčičky. Před ní 4x zamlký potrat(bez zjištění příčiny). Nyní před dalším těhu oba na vyšetření já-v pořádku, manžel: koncentrace sp. 8mil/ml, pohyblivost 82%, progres.pohyb 0%, nonprogres.pohyb 82%, morfologie orientačně-normální tvar. Chtěla jsem se zeptat jakou máme šanci na normální početí. Před 1dítětem se nám vždy zadařilo na 2pokus. Tak se mi ty výsledky nezdají tak strašné. Nebo je možné takové zhoršení během cca 3let? Děkuji za odpověď.Evelin


, #000091
Dobrý den. Můžu se zeptat, kdo tu odpovídá na dotazy??? Před měsícem jsem zaslala dotaz a jak to vypadá, tak se odpovědi nejspíš nedočkám 7
, #000092
Paní Evelíno,
Nevím o Vás a partnerovi další fakta - věk, zdravotní stav...
Doporučuji s časovým odstupem provést ještě jednou spermiogram. Výsledky se mohou výrazně lišit.
Můj aktuální názor:
Pravděpodobnost přirozeného početí je snížená.



Informace

Kontakty

Hlavní partneři

Magazín o zdraví Zdraví a Sport.cz
Řešení na problémy s klouby oKloubech.cz